Julie

Jeg havde aldrig forstået hvorfor folk blev irriteret eller direkte sure, når jeg talte højlydt om min seksuelle oplevelser da jeg var yngre…

Indtil jeg selv oplevede at blive shamet af én omkring mine seksuelle præferencer.

Fra den dag/den tid var det lige pludselig svært og nogen gange ubehageligt at snakke om.

Så svært at jeg var i tvivl om jeg overhovedet skulle være SexCoach, da jeg havde flere områder, som jeg havde det ubehageligt med at snakke om.

Min opgave er jo netop at bringe seksualiteten ned på et niveau, så alle kan snakke med om det og at det ikke bliver akavet.

Problemet var også at jeg selv havde fået lukket ned for flere af mine seksuelle nydelser.

Jeg forstod nu grunden til at flere ikke ønskede at tale om sex eller som én engang havde fortalt mig – ”nogen af os har altså ikke særligt meget kontakt til vores seksualitet!” – for at få mig til at stoppe med at ævle om det.

Erindringen om hvor dejlig og transformerende en sexoplevelse kunne være sad dog stadig i mit hoved. Jeg erindrede følelsen af at være høj i flere timer efter.

Jeg erindrer især en dag, hvor jeg stod på perronen på en togstation og ventede på toget og mærkede følelsen i kroppen af at have haft virkelig dejlig sex.

Jeg kiggede rundt på de andre, der ventede og begyndte at tænke på, om nogle af de andre havde haft en ligeså dejlig morgen og om de havde den samme følelse af fuld tilfredsstillelse.

Men det jeg så var ikke andet end triste og grå mennesker, som mest af alt lignede nogle der hellere ville hjem og sove end at tage på arbejde. Det var vist også en trist, grå morgen, men jeg er ikke sikker. Det er ikke det, jeg husker, haha.

Her i mine ”ældre” år kom jeg så til at tænke på, hvorfor motivationen for at få åbnet op for seksualiteten slet ikke har været der for dem jeg havde snakket med. For hvis man ikke har mærket hvad det kan give og kun har oplevet overfladiske orgasmer(eller ingen orgasmer), som ikke inkluderer en følelse af fornyelse i hovedet, så vil motivationen simpelthen ikke være der.

Jeg tog så et sexkursus for at komme tilbage til min levende seksualitet, som jeg havde oplevet i mine teenageår. Her fandt jeg endnu større nydelser! Jeg fik teknikker til at rydde ud i alle mine skamfulde områder og teknikker til at optimere den seksuelle energi, så orgasmerne blev bedre.

Jeg har dog ikke fået fuldstændig hul igennem til min seksualitet endnu, da det er flere års mindset og traumer jeg skal have helet, så det tager sin tid. Men jeg har redskaberne og ved at jeg snart får helt hul igennem igen.

Det vil I også kunne se på mine artikler, som vil blive mere levende, have en dejlig orgasmisk energi over sig. Det er det seksuel energi kan.

Den smitter af alle steder – du bliver mere vittig, kreativ og finder ind til essensen af dig selv, som du ikke bange for at dele med verden.

Drømmen var helt enkelt at leve af at snakke om seksualitet. Og den er jeg nu gået i gang med samtidig med at jeg selv er ”a work in progress” ;).

– Andre skal have mulighed for at opleve det samme, som jeg blev givet helt gratis fra starten –